Help ons met een auto voor zuster Jacinta!

Zoals u wellicht weet brengt zuster Jacinta regelmatig bezoeken aan de meisjes die deelnemen aan het project. Voor deze bezoeken heeft zij een oude auto tot haar beschikking die zeer te wensen overlaat. Regelmatig staat ze met pech langs de weg en voelt ze zich erg onveilig. Vanwege de steeds hoger wordende kosten voor onderhoud en deze onveilige situatie, is de auto dringend aan vervanging toe. Want het is belangrijk dat de bezoeken doorgaan, zeker nu in coronatijd, die voor de armen in Kenia hard toeslaat.

Samen met Stichting de Wilde Ganzen zijn wij daarom een actie gestart voor een nieuwere auto, zodat zuster Jacinta de meisjes ook in de toekomst veilig kan blijven bezoeken. Wij vragen daarvoor uw bijdrage, want samen kunnen we de wereld wat beter maken. Via deze website kunt ook u een steentje bijdragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s