Bericht Sr. Jacinta, 19 september 2020

Van zuster Jacinta ontvingen wij wederom een update met betrekking tot de situatie in Kenia. Graag willen we dit met u delen.

Ik doe nog steeds mijn best om de meisjes te blijven bereiken en om hen aan te moedigen. Juist in deze tijd van COVID-19, waarin sommige van hen de neiging hebben te denken dat zij niet meer terug naar school zullen kunnen gaan. Het aantal besmettingen neemt gelukkig af, en de regering hoopt de komende maand universiteiten en scholen weer te kunnen openen. Als het dus zo zou zijn dat de scholen in oktober 2020 weer opengaan, verwacht ik dat al onze meisjes ook weer terug kunnen gaan.

De pandemie heeft veel energie gekost. We hopen dat het snel zal verdwijnen en we gauw weer op een normale manier kunnen leven. Veel kinderen die van school zijn gebleven, zijn uiteindelijk namelijk zwanger geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s