Het verhaal van Benedette

Mijn naam is Benedette. Ik ben op 15 december 2010 bij het Jamaa Home binnengekomen toen ik zwanger was geworden. Ik werd naar het Jamaa Home verwezen door vrienden, die bij mij in de buurt in de Mathare slums wonen. Ik was wanhopig en raakte de hoop in het leven kwijt, en was gestopt met school vanaf de tweede klas. Ik was ontzettend blij dat ik werd toegelaten in het Jamaa Home. Ik was op dat moment 17 jaar oud. Op 30 mei 2011 beviel ik van een jongetje en ik bleef vervolgens nog 5,5 maand in het Jamaa Home. Ze hebben me veel gesteund en me veel dingen geleerd.

Ik ben opgegroeid in een familie met twaalf kinderen: wij zijn zelf met acht, en daarnaast nog vier neefjes en nichtjes die door mijn ouders zijn opgevoed. Mijn vader werkte als een zondagsschooldocent op St. Theresa Eastleigh en mijn moeder was huisvrouw. Nu zijn ze ouder en zitten ze thuis.

Nadat ik wegging uit Jamaa, heb ik mijn middelbare school afgemaakt en heb ik een vervolgopleiding gedaan, waarbij ik mijn diploma ECDE (Early Child Development Eduaction) heb behaald. Ik heb nu een baan, maar geen vast contract. Mijn droom is om mijzelf verder te ontwikkelen en een vervolgopleiding te behalen. Daarmee hoop ik een baan te vinden die goed betaald, zodat ik voor mijn kind en ouders kan zorgen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor hetgeen Jamaa en de sponsors voor mij hebben gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s