Een paar vragen aan… Gloria

Even voorstellen. Mijn naam is Gloria en ik ben 23 jaar en ik heb een zoontje, Nicholas Mumo, die inmiddels 7 jaar oud is. Via zuster Jacinta ben ik in aanraking gekomen met het Kenya Fonds. Zuster Jacinta heeft voor mij geregeld dat ik in een huurhuis in Kitui kan verblijven. Ze zorgt ervoor dat ik eten krijg en dat ik mijn kindje kan ondersteunen. Elke maand ontvang ik op deze manier de nodige steun voor mijn kindje en mijzelf.

Welke opleiding volg je? Ik volg een opleiding in medische dossiers en informatie technologie bij het Kenya Medical Training Center in Kitui. Ik heb bewust voor deze opleiding gekozen, omdat ik het ontzettend leuk en interessant vind.

Naar wie kijk je op en waarom? Ik bewonder onze first lady Rachael Ruto. Zij straalt kracht uit en haar persoonlijkheid is in alle opzichten outgoing. Maar ook zuster Jacinta is iemand die ik bewonder en haar toewijding aan girl’s empowerment.

Wat doe je graag in je vrije tijd? In mijn vrije tijd vind ik het fijn om schoon te maken en het weeshuis te bezoeken. Maar, ook zingen vind ik ontzettend leuk!

Vertel ons een leuk feitje over jezelf! Een leuk feitje over mij is dat ik nooit opgeef, ongeacht wat. Ik ben een onwijs positief persoon en erg social. Maar bovenal geloof en vertrouw ik op de Heer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s