De nieuwsbrief van november

Elk halfjaar berichten wij u met de nieuwsbrief over de stand van zaken bij het Kenya Fonds. De editie van november 2015 is de eerste die geheel van de hand van het nieuwe bestuur is. Onze secretaris, Tilly Boland, heeft voor u een samenstelling gemaakt van de ontwikkelingen van het Kenya Fonds. U kunt ons antwoord op de vraag van een donateur teruglezen, u leest (in het kort) de verhalen van 3 meisjes en kennis maken met een aantal bestuursleden.

Als u de nieuwsbrief niet thuis heeft ontvangen, kunt u die hieronder downloaden.

Veel leesplezier gewenst!

Lees hier de nieuwsbrief van november 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s