Benefietconcert: bedankt voor de mooie avond

Een geslaagde avond, zo willen wij het benefietconcert in Ruurlo graag noemen. Met de opbrengst kunnen wij weer een meisje een opleiding laten volgen. Wij spreken onze dank uit naar iedereen die heeft geholpen om deze avond tot een succes te maken. @Seven, Ellis Sportel, Amazing, Natasja Ruysink en Sonja Pleumeekers voor hun fantastische optredens. De middenstand van Ruurlo voor het beschikbaar stellen van spullen die wij mochten veilen. Alle dames en heren die een (heerlijke) taart hebben gebakken. De mensen van de Keizerkroon die hun zaal ruimhartig voor ons beschikbaar hebben gesteld, en niet te vergeten alle gasten die naar Ruurlo zijn gekomen. Lees voor een verslag van de avond het artikel van het Achterhoek Nieuws Berkelland.

De opbrengsten worden direct naar Kenia overgemaakt zodat het gebruikt kan worden om een meisje te helpen met haar opleiding.

Nogmaals, bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s